1. Welcome to the Fantasy Writing Forums. Register Now to join us.

Mythic and Win8?

Discussion in 'Ask the Staff' started by Graylorne, Apr 18, 2013.

  1. Graylorne

    Graylorne Archmage

    904
    156
    43
    I bought a new pc, Win8 installed. It's a 'moderately' awful mess...

    I found I got Mythic's forums without the lay-out. The Home section is as it should be. Is there a compability problem?
     
  2. Steerpike

    Steerpike Felis amatus Moderator

    11,151
    3,490
    413
    No. I've been using Win 8 for over a year on both computers.

    First thing you should do, in my view, is google "classic shell" and install that. It's free.

    But I have no layout problems with this site or any others.
     
  3. Graylorne

    Graylorne Archmage

    904
    156
    43
    Downloaded classic shell, thanks Steerpike. It makes it a bit better, but still this is the most terrible mess.
     
  4. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,909
    1,399
    163
    Hi Graylorne,

    Is the browser completely different with Win 8? What browser are you using?

    We've tested the site with every browser that we know of, and haven't seen any issues.

    I would suggest clearing your browser's cache, and seeing if that clears it up.
     
  5. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,909
    1,399
    163
    P.S. If that doesn't work, then there's a configuration issue with either your browser or your display settings.

    Try installing Firefox or Chrome, and see if the problem persists with those browsers. If it does, then you need to adjust your screen resolution to a higher setting in order to keep text-wrap from getting out of control.
     
  6. Steerpike

    Steerpike Felis amatus Moderator

    11,151
    3,490
    413
    Hmmmm. Yes, it's odd. I have Win 8 on two computers, and no problems with the site on either one of them, in any browser. Actually, with Classic Shell installed, I think Win 8 is an improvement over Win 7 because of the much faster boot times and better performance. I'd say there is some issue specific to that computer.
     
  7. Graylorne

    Graylorne Archmage

    904
    156
    43

    The cache - they always say, clear the cache. And it worked, too!
    I didn't think of that, seeing I haven't got this machine for 48 hours. :confused:

    Enfin, it works again. Thanks, Black Dragon & Steerpike.
     
Loading...

Share This Page