1. Welcome to the Fantasy Writing Forums. Register Now to join us.

text missing from left margin

Discussion in 'Ask the Staff' started by Heliotrope, Jul 3, 2018.

  1. Heliotrope

    Heliotrope Staff Article Team

    2,560
    1,829
    163
    Is it just me, or is text missing in some posts from the left margin? I see blank spots.
     
  2. Devor

    Devor Fiery Keeper of the Hat Moderator

    7,482
    3,010
    313
    What browser are you using? On a phone or a computer?

    My first thought is that it sounds like part of your phone screen may be having a display problem. Do the spots look like the site's background or something else?
     
  3. Devor

    Devor Fiery Keeper of the Hat Moderator

    7,482
    3,010
    313
    Ohh shoot, I just saw it happen to me. The spot looked like maybe three characters of text wasn't displayed, it moved with the scrollbar, and I even went in on the edit of the post to make sure the text was originally typed.

    I have no idea what would cause that. :sorry:
     
  4. Devor

    Devor Fiery Keeper of the Hat Moderator

    7,482
    3,010
    313
    No, wait, I know what it is.

    For some reason it's displaying the leftside swipe arrow that you would see on a phone. I saw it when I highlighted the text. So it's mixing up the phone/non-phone settings. It has to go back to the hosting software and is probably about an update gone wrong or something, although I have no specific information on that.
     
    Heliotrope likes this.
  5. Heliotrope

    Heliotrope Staff Article Team

    2,560
    1,829
    163
    I thought that, but it doesn't happen on any other site. I visited other forums I'm on and they don't have the missing text.
     
  6. Heliotrope

    Heliotrope Staff Article Team

    2,560
    1,829
    163
    Yay! I'm glad you saw it too :) So I'm not crazy?
     
    Devor likes this.
  7. Devor

    Devor Fiery Keeper of the Hat Moderator

    7,482
    3,010
    313
    You're not crazy. It was only the one thread though and it stopped for me, but I assume it's one of those things that'll come and go.

    I'm sure Black Dragon will look into it soon.
     
  8. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,867
    1,344
    163
    I'm not able to reproduce the problem. Could you get a screen shot? Or has it stopped altogether?
     
  9. Devor

    Devor Fiery Keeper of the Hat Moderator

    7,482
    3,010
    313
    It's been very intermittent, although it has happened this morning. I'll screenshot it if it happens again.
     
    Black Dragon likes this.
  10. Devor

    Devor Fiery Keeper of the Hat Moderator

    7,482
    3,010
    313
    Black Dragon likes this.
  11. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,867
    1,344
    163
    I'm not experiencing it myself, but some more info may help me to zero in on the issue. What browsers are you and HeliotropeHeliotrope using?
     
  12. Heliotrope

    Heliotrope Staff Article Team

    2,560
    1,829
    163
    Hmmm..... good question. I typically use safari. But, I have not seen the issue at all today.
     
    Black Dragon likes this.
  13. Heliotrope

    Heliotrope Staff Article Team

    2,560
    1,829
    163
    Black Dragon likes this.
  14. Devor

    Devor Fiery Keeper of the Hat Moderator

    7,482
    3,010
    313
    I'm in Chrome on a PC. What Heliotrope posted is exactly what I see. It only shows up once in a while. It's clearly some kind of swipe-left / click left arrow - it's unmistakable if you highlight the area around the text.
     
  15. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,867
    1,344
    163
    When did you first encounter this? If I can pinpoint when the problem started, I can see if it coincided with a software update.
     
  16. Heliotrope

    Heliotrope Staff Article Team

    2,560
    1,829
    163
    Two days ago?
     
  17. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,867
    1,344
    163
    Hmm... I don't see any updates from that time. I'm having a hard time getting to the bottom of this, and I'm unable to recreate the problem. I'll keep investigating.
     
  18. Heliotrope

    Heliotrope Staff Article Team

    2,560
    1,829
    163
  19. Heliotrope

    Heliotrope Staff Article Team

    2,560
    1,829
    163
    I just logged in using Chrome and it was fine. No issues at all. But Devor said he did see it using Chrome, so who knows?
     
  20. Ireth

    Ireth Myth Weaver

    11,093
    1,466
    313
    Weird, I see it too.

    upload_2018-7-6_23-4-28.png
     
    Heliotrope likes this.
Loading...

Share This Page