1. Welcome to the Fantasy Writing Forums. Register Now to join us.

Is Something Wrong With the Text Boxes?

Discussion in 'Ask the Staff' started by weechlo, Oct 25, 2017.

  1. weechlo

    weechlo Scribe

    43
    9
    8
    So something I've noticed is that as I type, the cursor jumps around. Not the mouse cursor, the text cursor.

    At first I thought it was me, because sometimes the heel of my hand hits the mousepad and causes it to move the cursor. But as I typed in different places, I realized it only happens here.

    For example, I'm typing this line out. I misspell 'out' because despite my years of learning how to type, sometimes I stink at typing. So I backspace. As I backspace, the cursor jumps from the 't' in 'out' to before the word 'line'. I accidentally backspace 'line' into 'this', making 'thiline'. I move the cursor between the i and the l and make a space between them. The space happens, but again the cursor jumps to the beginning of 'thi'. Ultimately, I just delete the entire line and rewrite the whole sentence.

    Does this happen to anyone else, or is it just me? It doesn't seem to happen anywhere else I frequent, and it hasn't happened before, but it's a tad irritating.
     
  2. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,884
    1,359
    163
    This isn't happening for me. What browser are you using, and what is the version number?
     
  3. weechlo

    weechlo Scribe

    43
    9
    8
    Using Chrome. Don't know the exact numbers for the version but apparently I'm up to date? There's no indicator for any updates on my end.
     
  4. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,884
    1,359
    163
    Within Chrome, click on the three vertical dots to the right of the search bar. From there, click on Help > About Google Chrome. That will give you the version number. Please post it here, so that we can sort out the issue.
     
  5. weechlo

    weechlo Scribe

    43
    9
    8
    Version 62.0.3202.62

    Thank you!
     
  6. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,884
    1,359
    163
  7. weechlo

    weechlo Scribe

    43
    9
    8
    Cleared out my cache and cookies. Chrome updated but the problem is still there. I'll let you know if anything changes. Thank you!
     
    Black Dragon likes this.
  8. Black Dragon

    Black Dragon Staff Administrator

    2,884
    1,359
    163
    Please try using a different browser, and let us know if the issue persists.
     
  9. Devor

    Devor Fiery Keeper of the Hat Moderator

    7,510
    3,028
    313
    Assuming you've already tried turning the power off and back on..... It might be a piece of malware on your computer that's interacting poorly with the forums. You can try running a free scan - Lifehacker recommends Avira, which you can get on this list - and that might clear it up.
     
    Black Dragon likes this.
  10. weechlo

    weechlo Scribe

    43
    9
    8
    I didn't considered malware. Running a scan right now. Thank you!
     
Loading...

Share This Page